Referenties

Amsterdam Beethovenstraat Ward van Warmendam

Q-bouw Lukasz heeft ons appartement van ruim 240 m2 compleet en kwalitatief hoogstaand gerenoveerd. Ze denken mee, houden zich scherp aan de planning, over alternatieven en wijzigingen wordt adequaat gesproken en zorgvuldig besloten. Wij waren zeer content met de hard werkende mensen van Q-bouw Lukasz. (Ward van Warmerdam, Amsterdam Beethovenstraat)

Aerdenhout Dortie Raaff

Onze ervaring met Lucas was erg positief. De kwaliteit van het geleverde schilderwerk was zeer goed, de gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. De hele klus is in één keer afgewerkt en keurig opgeleverd.
Ik zou Lucas bij iedereen aanbevelen. (Dortie Raaff, Aerdenhout)

Amstelveen Rijnier Pauwlaan Iian

De firma Q-bouw heeft mijn woning in Amstelveen een flinke opknapbeurt gegeven. Op de begane grond een geheel nieuwe (betonnen) vloer inclusief vloer verwarming. Op alle verdiepingen is een nieuwe eikenhouten vloer gelegd en zijn alle ramen van dubbelglas voorzien. Er is een badkamer gebouwd en een dakkapel aangebracht. Verder zijn muren en plafonds opnieuw gestukadoord en is alle houtwerk geschilderd. Ook de buitenkant is opnieuw geschilderd. De firma heeft prima werk geleverd, alles was op tijd af en volgens de afgesproken prijzen geleverd. Alle planning vooraf en overleg tijdens het project verliep bijzonder plezierig. Ik heb Q-bouw leren kennen als een zeer professionele en betrouwbare firma. Het resultaat is al door velen bewonderd en diverse buren die 3 maanden het project hebben meegemaakt merkten op hoe hard en netjes, met minimale geluidsoverlast, de mannen gewerkt hebben. (Iian, Amstelveen Rijnier Pauwlaan)

  • Betrouwbaar
  • Snelle service
  • Hoogste kwaliteit
  • Klant gericht